Dünya Çapında Onay: Yargı Dizisi Uluslararası Emmy Ödülünü Kazandı!

← Geri
Dünya Çapında Onay: Yargı Dizisi Uluslararası Emmy Ödülünü Kazandı!
Televizyon Sanat ve Bilimleri Akademisi tarafından verilen ve en prestijli televizyon ödülleri arasında yer alan Uluslararası Emmy Ödülleri'nde Yargı dizisi, ödüle layık görüldü.

Türk Dizi Sektörünün Uluslararası Arenada Parladığı Bir Kez Daha Kanıtlandı!

Televizyon Sanat ve Bilimleri Akademisi'nin Uluslararası Emmy Ödülleri'nde Yargı dizisi, "En İyi Telenovela" kategorisinde ödül kazanarak Türkiye'ye gurur yaşattı. New York Hilton Midtown Otel'de gerçekleşen etkinlikte, 20 ülkeden 56 yapımla 14 kategoride yarışıldı ve Yargı, Türk televizyonunun uluslararası başarısını taçlandırdı.

Uluslararası Arenada Parlayan Yıldız: Yargı Dizisi "En İyi Telenovela" Ödülünü Kazandı!

Yapımcı Kerem Çatay, yönetmen Ali Bilgin, senarist Sema Ergenekon ve başrol oyuncular Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu, Ay Yapım'ın bu kategoride ikinci kez ödül kazanmasını kutladı. Kanal D'de yayınlanan dizi, geniş bir hayran kitlesine sahip ve yapımcı firma Kara Sevda ile bir ödül daha ekledi. Bu başarı, Uluslararası Emmy Ödülleri Başkanı ve CEO'su Bruce Paisner tarafından televizyonun mükemmelliğini kutlamak için bir araya gelen küresel televizyon topluluğunu yankılandırdı.

Akademi Başkanı ve CEO'su Bruce Paisner, Uluslararası Emmy Ödülleri ile ilgili yaptığı açıklamada “Televizyonda mükemmelliğin tanınmasının zirvesi. Küresel sahnemizdeki bu olağanüstü programları ve dizileri tanımak için uluslararası televizyon topluluğunu bir araya getiriyor” ifadelerini kullandı.

Cepkask Blog sayfamızda en güncel haberlere ulaşmak için bizi takip etmeyi unutmayın!