2024'te Bilgisayarlar Neden Bu Kadar Çok Satıldı? Artışın Arkasındaki Güçlü Etkenler Neler?

← Geri
2024'te Bilgisayarlar Neden Bu Kadar Çok Satıldı? Artışın Arkasındaki Güçlü Etkenler Neler?
Counterpoint Research firmasının son raporuna göre, bilgisayar satışlarında gözle görülür bir artış yaşanıyor. Son dönemde sektördeki bu canlanma, birçok farklı faktöre dayandırılıyor. İşte sektördeki bu önemli değişimin ardındaki detaylar...

Bilgisayar Satışlarında Yükseliş: Lenovo Öncü Konumda, Apple Yeni Stratejiler Peşinde!

Bilgisayar satışlarındaki artış, sektörde önemli bir gündem maddesi haline geldi. Global pazarı domine eden markalar arasında %24'lük payıyla öne çıkan Lenovo, liderliğini sürdürüyor. HP, Dell ve Apple ise sıralamada hemen arkadan geliyor. Ancak Apple'ın yeni nesil Macbook serileriyle bu alandaki satışlarını artırmak istediği konuşuluyor. Şirketin başarılı olup olamayacağını ise gelecek dönemde göreceğiz.

Teknokask Elektronik Cihaz Güvence Hizmet Paketi ile Notebook'larda ve MacBook'larda  ; düşme, kırılma, çarpma gibi ekran sorunlarınızın yanı sıra sıvı teması, yüksek voltaj, kavrulma gibi farklı sıkıntılı durumlarda korunabilirsiniz. Cepkask, bu kapsayıcı yönüyle Türkiye'de bir ilktir. Unutmayın!

Notebook veya MacBook aldığınızda Teknokask’ı mutlaka isteyin!

Yapay zekalı bilgisayar segmentine duyulan ilginin artması, satışlardaki yükselişin en büyük nedeni olarak öne çıkıyor. Bu geleceğin teknolojisi olarak görülen bilgisayarlar, birçok kullanıcıyı cezbetmekte. Ayrıca pandemi sürecinin sona ermesiyle tedarik zincirindeki rahatlama ve müşterilerin harcama gücündeki artış da bu trendi destekliyor. Bu gelişmenin sonunda kullanıcıların yararına olması umuluyor.

Cepkask Blog sayfamızda en güncel haberlere ulaşmak için bizi takip etmeyi unutmayın!